Home » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » MARKETING TOOLS
  • Greek
  • English (United Kingdom)

MARKETING

 

SEO – Search Engine Optimisation (έχουμε την δυνατότητα να βγάλουμε το site στις τρεις πρώτες σελίδες του google!)

Αποστολή μαζικών SMS

Google Adwords campaigns

campaigns

Διαφημιστικό σποτ Εταιρίας
 Σχεδίαση και διαχείριση προσαρμοσμένων καμπανιών με την χρήση του Google Adwords


Με την υπηρεσία αυτή έχετε την δυνατότητα να διαφημιστείτε μέσα από τις σελίδες της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης στον κόσμο με τα εξής πλεονεκτήματα:

1. Στοχευμένη προσέγγιση
Τώρα μπορείτε να διαφημιστείτε σε ανθρώπους που ψάχνουν στο Google. Ακόμη και αν έχετε ήδη εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, το AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε νέο κοινό στο Google και το διαφημιστικό δίκτυο της Google.
2. Περισσότερος έλεγχος
Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διαφημίσεις σας και να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας μέχρι να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ποικιλία μορφών διαφήμισης και ακόμη να στοχοθετήσετε τις διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένες γλώσσες και γεωγραφικές τοποθεσίες.
3. Μετρήσιμη αξία
Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπανών ή δέσμευση χρόνου. Και με την επιλογή κόστους-ανά-κλικ, χρεώνεστε μόνο αν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ευρώ στο AdWords σας φέρνει δυνητικούς πελάτες.
4. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται στο Google
Όταν κάποιοι ψάχνουν στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά που έχετε επιλέξει, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανιστεί δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επομένως διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ήδη ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.
5. Τοπική και περιφερειακή στοχοθέτηση
Κάντε τις διαφημίσεις σας να εμφανίζονται μόνο σε ανθρώπους που ψάχνουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Τώρα είναι εύκολο να στοχεύετε online πελάτες μόνο 35 χιλιόμετρα από σας.
6. Ορίστε τον προϋπολογισμό σας
Δεν υπάρχει υποχρέωση ελάχιστης δαπάνης--το ποσό που πληρώνετε για το AdWords εξαρτάται από σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να ορίσετε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό πέντε ευρώ και μια μέγιστη δαπάνη δέκα λεπτών για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας.
7. Πληρώνετε μόνο για αποτελέσματα
Χρεώνεστε μόνο αν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, όχι όταν η διαφήμισή σας εμφανίζεται.

Αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου την διαδικασία προώθησης και να διαχειριζόμαστε την υπηρεσία Google AdWords. Ενημέρωση του προσωπικού σας για την παρακολούθηση της υπηρεσίας.campaigns

Προσεγγίστε τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή.

Προσεγγίστε τους πελάτες που στοχεύετε

Συνδεθείτε με πάνω από 500 εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες
Επιλέξτε το κοινό σας βάσει τοποθεσίας, ηλικίας και ενδιαφερόντων
Δοκιμάστε απλές διαφημίσεις εικόνας και κειμένου και χρησιμοποιήστε ότι λειτουργεί καλύτερα
 
Εμβαθύνετε τις σχέσεις σας

Προωθήστε τη δική σας ιστοσελίδα
Χρησιμοποιείστε το κουμπί μας "Μου αρέσει!" για να αυξήσετε την επιρροή της διαφήμισής σας
Οικοδομήστε μια κοινότητα γύρω από την επιχείρησή σας
 
Ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας

Ορίστε τον ημερήσιο προϋπολογισμό που σας ταιριάζει
Προσαρμόστε ανά πάσα στιγμή τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας
Επιλέξτε να πληρώνετε μόνο όταν κάποιος επιλέγει (κόστος ανά κλικ/CPC) ή βλέπει (κόστος ανά εμφάνιση/CPM) τη διαφήμισή σας.
 

Αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου την διαδικασία προώθησης και να διαχειριζόμαστε την υπηρεσία. Ενημέρωση του προσωπικού σας για την παρακολούθηση της υπηρεσίας.


Σύστημα Βελτιστοποίησης Μηχανών Αναζήτησης (SEO) – Search Engine OptimisationΤι είναι το SEO;

Η διαδικασία μέσα από διάφορους μηχανισμούς με σκοπό την τοποθέτηση του ιστοχώρου σας σε όσο το δυνατό υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ονομάζεται Search Engine Optimization.

Γιατί είναι σημαντικό;

Στατιστικά οι χρήστες που χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης προτιμούν (στο μεγαλύτερο ποσοστό αυτών) να αναζητούν στα φυσικά αποτελέσματα έναντι των πληρωμένων διαφημίσεων (pre-paid adds per click). Επίσης έχει διαπιστωθεί ότι ένας χρήστης δεν αναζητά πληροφορίες σε παραπάνω από 3 σελίδες ανά keyword search. Αυτός είναι ο λόγος που το κάνει τόσο σημαντικό!

Τι περιλαμβάνει;

Το σύστημα SEO περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
• Έλεγχο και καταγραφή ανταγωνισμού σε σχέση με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε
• Επιλογή λέξεων – κλειδιών απολύτως κατάλληλων
• Προσαρμογές/προσθήκες/ανασχεδιασμό των σελίδων και των δεδομένων τους ιστοχώρους σας, σύμφωνα με τους τελευταίους κανόνες των μηχανών αναζήτησης που έχουν επιλεγεί, έτσι ώστε ο ιστοχώρος να είναι απόλυτα συμβατός και ανιχνεύσιμος από αυτές
• Εισαγωγή του ιστοχώρου στους καταλόγους των σημαντικότερων μηχανών αναζήτησης χειροκίνητα και όχι αυτόματα. Η αίτηση καταχώρησης με αυτόματο τρόπο σχεδόν πάντα απορρίπτεται από τις μηχανές αναζήτησης.
• Παρακολούθηση με τη χρήση εργαλείων της εξέλιξης και αναπροσαρμογή διαδικασιών με σκοπό το καλύτερο εφικτό αποτέλεσμα
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επίτευξη του στόχου δεν είναι πάντα δυνατή. Μόνο οι μηχανικοί πχ της Google θα μπορούσαν να εγγυηθούν 100% επιτυχία.
Προσπαθούμε συνεχώς να ενημερωνόμαστε για τις αλλαγές στους μηχανισμούς των δημοφιλών μηχανών αναζήτησης και προσαρμόζουμε το σύστημά μας στα νέα δεδομένα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σύστημα μπορεί να υλοποιηθεί ΜΟΝΟ σε:
1. Δικτυακές εφαρμογές που έχουν κατασκευαστεί από εμάς
2. Δικτυακές εφαρμογές που φιλοξενούνται σε δικούς μας servers ή σε τρίτους με την προϋπόθεση να έχουμε πλήρη πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα και δυνατότητα αλλαγών.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ:


Εφόσον δεν επιτευχθεί απόλυτα ο σκοπός προβολής στις 3 πρώτες σελίδες αναζήτησης στην επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης και για τα επιλεγμένα keywords χρεώνουμε μόνο ένα μικρό ποσό που προκαταβάλλετε!

 Αποστολή μαζικών SMS
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ.

Αποστολή Μαζικών SMS / Αυξήστε τα κέρδη σας!

Άμεση και αποτελεσματική Ενημέρωση / Προβολή Χωρίς κανένα κόπο για εσάς!

Ιδανικό για
Promoters, Clubs, Γυμναστήρια
Εταιρείες Marketing & Επικοινωνίας,
Συλλόγους, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα


Χωρίς Μηνιαία Πάγια και Υποχρεώσεις
Με το χαμηλότερο Κόστος της Αγοράς
Απεριόριστος Αριθμός Γραπτών ΜηνυμάτωνΚατεβάστε το φυλλάδιο μας για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο για να στείλουμε μία προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σας.
 Διαφημιστικό σποτ Εταιρίας


Εξειδικευμένο συνεργείο (για φωτογράφηση και video) θα κάνει λήψεις των εγκαταστάσεων της Εταιρίας σας και δύο τουλάχιστον καταστημάτων σας. Μετά από την κατάλληλη ψηφιακή επεξεργασία (προσθήκη ήχου, μοντάζ) θα παραχθεί ένα σποτ κατάλληλο για χρήση στο διαδίκτυο. Το σποτ θα έχει υψηλή ανάλυση. Θα γίνει και βιντεοσκόπηση σε μορφή interview του Διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας.

Σημείωση: Σε περίπτωση που υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα στην μουσική επένδυση που θα χρησιμοποιηθεί, το κόστος αυτών καλύπτεται από την Εταιρία σας.

 

Support Center


Εδώ μπορείτε να υποβάλλετε τα ερωτήματά σας σχετικά με πιθανές αγορές ή τεχνική υποστήριξη ή θέματα λογαριασμών.

E-SHOP ( B2B & B2C SYSTEMS)


Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα (eshop) που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου και ανταγωνιστικού eshop, χρησιμοποιώντας πάντα εργαλεία και τεχνολογίες αιχμής. Μάθετε περισσότερα

DIGI MOBILE

Νέα επιδότηση από το ΕΣΠΑ! Digi mobile 70%. Κατασκευή eshop για κινητά και ΔΩΡΕΑΝ το eshop του καταστήματός σας! Επισυνάπτουμε το φυλλάδιό μας (Πατήστε ΕΔΩ) με όλες τις εφαρμογές ανά τομέα!

Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά στοιχεία της επιδότησης καθώς επίσης και τους συμβούλους που συνεργαζόμαστε. Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο του digi-mobile

Επίσημος ιστοχώρος για το DIGI-MOBILE